Sunday, September 10, 2006

Algarve Beach


Lekker afkoelen met z'n allen.
Wij zijn geen echte strandgangers, we hebben deze vakantie niet een keer op het strand gelegen of gezwomen in atlantische oceaan. Als je echte strandliefhebber ben dan kom je ruim aan je trekken in de Algarve. Wel goed insmeren want je vrebrand er levend.


Golden Beach

Dit is de zogenaamde Golden Beach of gouden strand Pray do Oura, vlakbij albufeira. Als je even 100 meter verder gaat is het een stuk rustiger. Je kan er van alles doen, op een banaan achter een boor, paragliding achter een speedboot, rondvaart langs de rotsen en grotten. Voor ieder wat wils. temperatuur van het water is zeer aangenaam. Gebruik maken van een parasol is een must.

Albufeira strand oude stad

Zoals je ziet lekker druk het strand van Albufeira zelf, voreger was dit een vissersdorpje, maar de vissers zijn behoorlijk zeldzaam geworden. Ze zijn verdreven door de touristen uit voornamelijk Engeland, Schotland, Nederland etc....

Lekker bakken

Vroeg komen anders zit er iemand op je plekje. Als je langs de kust rijd van de Algarve zijn er genoeg rustige en mooie plekjes over. Een auto huren is wel aan te bevelen. Met het openbaar v ervoer kom je ook overal, is goedkoop.
Golden Beach Praya da Oura

Overal kan je snacken of wat te drinken halen.


Praya da Oura

1 Comments:

  • Wat een leuke blog over vakantie.
    Ik heb hem onder mijn favorieten gedaan, kom zeker vaker terug.

    By Anonymous Anonymous, at 7:38 AM  

Post a Comment

<< Home