Sunday, September 10, 2006

Algarve By Night


Vuurwerk in Albufeira by Night Old Town
Mooie geslaagde foto van vuurwerk, was eerste keer dat ik deze optie om mijn digitale Olympus camera kon uit proberen. Vuurwerk was ook mooi om te zien, we sronden behoorlijk dichtbij. Was volgens mij om de vissersdagen af te sluite. Ik heb weinig vissers gezien.

Zonsondergang
Op een vakantie mag een mooie zonsondergang natuurlijk niet ontbreken. De zon gaat hier allen jammer genoeg niet onder in de atalantische oceaaan. Je kan kiezen tussen de strip of oude centrum van Albufeira. Beide zijn leuk.

Albufeira zonsondergang
heel mooi gezicht, hier stap je trouwens uit als je met de bus bent. Mooi panorama uitzicht over oude stad van Albufeira. Met de taxi of toeristentrein kan je weer terug naar je hotel of appartement. Je moet trouwens wel geduld hebben voor de taxi's.

Albufeira By Night
Wat altijd lekker is en bijna nooit kan in Nederland is lekker s'avonds buiten lopen in aangenaam temperatuur. In nederland is het te koud of wordt je geteroriseerd door de muggen. De mensen gaan ook s'avonds pas leven, overdag zie je ze niet of zijn ze aan het bakken op het strand.

Portugese Maan
Deze maan is hetzelfde als in Holland, ook een experimentje met mijn camera. De mannetjes op de maan kan je nog niet niet zien.

Nightlife The Strip
Als je van uitgaan houd dan zit je hier goed. Dit is de zogenaamde strip. Een lange straat met discothken, cafe's, restaurantjes live music, voetbal kijken etc... Heel engels georienteerd helaas, de engelsen hebben weinig fantasie. Ze willen allemaal net zoals thuis. Ook heb ik nederlandse cafe's en kroegen gezien. Daar ga je dus niet voor naar het buitenland op vakantie.

Nightlife the Strip
Cocktails, biertjes etc.. kan je hier allemaal. Zijn normale prijzen net zoals in nederland (eigenlijk best duur). Ook winkeltjes. Tip als je een excusie wil boeken doe dat niet via resiagent maar gewoon in een vand e winkeltjes hier scheelt je heelveel euro's. Die Euro's kan je dan weer s'avonds hier uitgeven op de Strip of oude centrum van Albufeira

0 Comments:

Post a Comment

<< Home