Sunday, September 10, 2006

Algarve Kust


The Rock

De kust van de Algarve is behoorlijk ruig. De atlantische oceaan heeft deze kust in miljoenen jaren gevormd. Veel grotten kom je tegen. Het water is er behoorlijk rustig, altans tijdens onze vakantie. Het weer is ook vrij stabiel aan deze kant van Portugal, alhoewel de winters niet echt lekke zijn (komt door de water kou).

Typische Algarve kust

Overal moet je goed oppassen waar je loopt, door de erosie valt er nogal eens een stuk steen, rots naar beneden en daar moet je dan niet boven of onder lopen. Per jaar vallen er wel een paar doden in deze omgeving.

Natuurlijke brug

Overal zie je deze openingen in de rotsachtige kustlijn vande Algarve. je kan er met boottochtjes heel mooi langs varen. er zijn genoeg excursies te boeken. Een auto huren is ook een optie.

Mooi vakantie huisje

Ook de rijken der aarde hebben de Algarve ontdekt. Madonna, Michael Douglas, Clif Richard , John de mol hebben hier een tweede of dere of vierde... huis. Het klimaat lokt hun hier naar toe en de vele golf banen. Golfen is niet echt een sport voor mij. Ook wonen er veel Nederlanders die het drukke nederland zat zien.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home